Sunny Isles Beach Ritz Carlton хотел – Урбанистически оазис класа лукс

By | 03.01.2016

Ritz-Sunny-Isles-BeachНа слънчевите брегове на Маями, Флорида и по-специално Sunny Isles Beach бе открит нов хотел класа лукс от веригата Ritz Carlton. Когато говорим за лукс обаче, тук думата съответства изцяло. Той се отличава с индивидуален дизайн и прекрасно обслужване, привличайки доста туристи. Тук дори най-претенциозните клиенти ще бъдат задоволени, защото ще оценят по достойнство луксозните мезонета с грамадни тераси, които разполагат с индивидуални басейни с изглед към плажа. Те за по-голямо удобство са разположени на отделни нива на покрива на хотела.

Американското архитектурно студио Architectonica създава този хотел в Sunny Isles Beach от международната верига хотели в клас лукс Ritz Carlton. Тази етажна собственост с футуристично излъчване се разглежда като градски оазис, който се намира между градовете Маями и Форд Лодърдейл.

Ritz-Carlton  хотел в Sunny Isles Beach разполага с 212 луксозни жилища като в това се включват и петте мезонета, всеки от които разполага с окачени тавани, разкошна тераса с частен басейн много подходящ за партита. Като всяко едно жилище разполага с отделен бар и кухня-остров. Всичко това перфектно пасва с незабравимото обслужване, което предлага марката Ritz-Carlton. Освен всичко това хотелът предлага още 2,2 акра паркове, наистина богато озеленени, басейни и всичките удобства за един частен плаж. Естествено трябва ли дори да споменаваме че  плажната инфраструктура като чадъри, шезлонги, кабинки и друга подобна мебелировка са само от най-качествени материали съответстващи на високите стандарти поддържани от хотела.

В интериора на хотела доминират светлите отенъци. С Дизайнът на апартаментите се справя Michele Bönan един от най-добрите в работата си италиански архитекти в този момент.

Хотела се намира близо до международните летища на Маями и Форт Лодърдейл, както и до най-големите молове в района и също така разполага със собствен магазин за подаръци.

Източник: http://pirin24.bg/