Онлайн кредити – лесно и бързо

By | 07.03.2022

Онлайн кредитите ви дават възможност за бързо и лесно теглене на пари. Стандартно сумите варират до 1000 лева, но масово теглените са между 40 и 400 лева. Вие избирате какъв да е срокът на заема. Обикновено сроковете са между 5 и 45 дни. Колкото по-бързо го изплатите, толкова по-малка ще бъде вашата лихва. От времето за изплащане на вашия онлайн кредит зависят неговите условия.

Защо онлайн кредит?

Краткосрочните и бързи заеми са добро решение, ако имате финансови затруднения. На всеки от нас се е случвало няколко дни преди заплата да остане без пари. В такива ситуации можете да покриете своите разходи от първа необходимост, а след като получите заплата или приход, да започнете изплащането на своите задължения.

Освен за осигуряване на пари, докато чакате заплатата си, бързите онлайн кредити могат да ви помогнат с плащането на вашите битови сметки (ток, вода, наем), покупка на храна и дрехи от първа необходимост, защо не и да се възползвате от страхотна промоция на продукт или услуга.

Ако не можете да изплатите заема си в указаното време, удължете го. Просто трябва да подадете молба преди първоначалната дата на падеж. По този начин ще запазите своята кредитна история чиста.

Какви са лихвите по бързите онлайн кредити?

Те са стандартни и са в рамките на 20-30% от изтеглената сума. Ако върнете сумата до 5 дни лихвата може да бъде и 5%, което е доста изгодно. Освен това лихвите не се променят в зависимост от пазарните условия, а в зависимост от договора, който сте подписали, така че е добра идея да го прочетете, преди да се подпишете.

Отпускането на кредита, ако сте одобрени, става в рамките на 20 минути. Превежда се по вашата банкова сметка или пък можете да получите парите в кеш, ако отидете в най-близкия офис на фирмата, от която сте взели заема.