На кого подхождат дамски боти на платформа?

By | 19.01.2022
Обувки

Дамски боти на платформа – перфектните обувки за жени, които обичат наистина високи обувки, но чудите ли се на кого подхождат дамски боти на платформа?

Дамски боти на платформа са много популярни. Този тип обувки стана популярен преди десетилетия, но далеч не минава от мода, напротив, все повече се налагат като модно решение. И ако искате да носите високи обувки, но ви е трудно да ходите на токчета – дамски боти на платформа са отлично решение. Дават възможност визуално да издължите силуета си, а това прибавя ръст, стил и самочувствие към визията ви. Освен това така ще изглеждате по-слаби. Така че, ако искате да изглеждате колкото е възможно по-слаби, такива боти със сигурност ще отговорят на вашите очаквания.

Искате ли да знаете какви са предимствата на носенето на дамски боти на платформа и кой цвят да изберете? Нека видим.

Могат ли тези боти на платформа да бъдат удобни? Да, разбира се!
Виждате ги на краката на известни личности, на витрини и в онлайн магазини, но не сте сигурни дали ще можете да се разхождате в тях? Ако дори от време на време носите високи обувки, със сигурност ще се справите добре. Много жени, които някога са носили обувки на платформа, казват, че височината им изобщо не се усеща.

Ако гардеробът ви е изпълнен с класически дрехи, ако предпочитате минимализма и тъмните цветове – заложете на черни дамски боти на платформа. Те ще бъдат перфектно допълнение към всяко официално работно облекло, но не само. Слагайки ги с костюм и сатенен топ, ще създадете модерен тоалет за брънч, а като ги сдвоите с малки черни и оригинални бижута под формата на големи обеци и часовник или гривна, ще получите стилен вечерен тоалет. Черните дамски боти на платформа ще се съчетаят и с изящни рокли, и с дънки еднакво успешно!