Дамски боти за нов стил

By | 12.12.2021

Какво биха направили едни дамски боти за новия ви стил? Биха го променили изцяло, защото истината е, че зимата се носят много по-неутрални цветове, рядко се обръщам внимание на това какво се носи под палтото, а обувките са тези, които правят истинско впечатление. Това е така, защото всяка дама търси удобни, но и интересни обувки за зимата и се заглежда по изборите на другите дами. Направете уникален избор, за да смените стила си изцяло.

Нов стил

Новият стил през зимата, би трябвало да започва от избора на правилните дамски боти. Дамските боти могат да дадат абсолютно различен облик на целия тоалет и да го направят много по-впечатляващ.

Ако сте от дамите, които предпочитат по-предвидимите обувки, това не пречи те отново да бъдат уникални. Изберете по-различна платформа или връзки до самия край на обувката. Изберете кожа, която да ви държи топло и да не позволява на влагата да влиза в обувката. Качествените шефове и цялостна изработка си личат още на пръв поглед и именно това може да направи една обувка уникална и стилна.

Ако обаче обичате да експериментирате, заложете на обувка, която малко дами биха избрали. Такива са обувките в нестандартни цветове или нестандартни решения, като това може да бъде не само цвят, а дори форма или дължина на ботите. Такива нестандартни боти са онези, които да изрисувани целите, такива с различни детайли от очакваните и дори такива с лъжливи кръпки и интересни връзки. Защо трябва да носите скучни обувки, като може да носите целия си стил изрисуван по тях?

Харесвайки по-грубия стил, може да се спрете на дамски боти тип кубинки. Те отново може да бъдат елегантни, но можете да ги съчетавате с много тоалети. Дамски боти тип кубинки ще ви топлят много, смело решение са, което ще доведе до много въпроси от къде сте ги купили и ще направя стила ви малко по-смел и по-разнообразен. Ако вие сте дама, която е със силно присъствие и сте такава, която лесно се забелязва от околните, кубинките са точно за вас.

Токчетата

Токовете са следващото, за което трябва да се замислите и то също може да бъде частта, с която да експериментирате. Ако сте носили само равни обувки, пробвайте да смените с лек ток. Нека формата му е по-различна или да бъде част от платформата. Платформата сама по себе си може да бъде висока и грайферът по-груб, за да ви е комфортно да се движите, но и да сте защитени от външните условия.

 

Вашият избор е важен, за да се чувствате на първо място защитени, но защитени не значи еднакви, напротив, значи да накарате стила си да се раздвижи и да допринесете за него с нов чист уникални дамски боти.

Добре преценете какво точно носите, какъв е стилът, който репрезентирате и какво би паснало най-много на дрехите или палтата, които носите най-често. Когато си отговорите на тези въпроси се впуснете в търсене и не забравяйте, че може да пазарувате и онлайн! Избрахте ли любимите си дамски боти?