Лъскави пайети + дамски рокли = СЕКСИ!

By | 10.10.2021
Vera Wang Spring-Summer 2014 runway show at New York Fashion Week

Vera Wang Spring-Summer 2014 runway show at New York Fashion Week

Модните факти упорито показват, че не сами черните гарги си падат по лъскавите неща, нещо повече – те са незанимо средство за украсяване и декориране на официални рокли. Напълно наясно сме, че пайетите не са подходящи за всяка жена, тъй като не всяка жена ги харесва, но пък от друга страна ние смятаме, че шепа бляскави мъниста върху дамска рокля седят изключително ефектно и женствено. Най-напред смятаме, че е редно да започнем с по-дръзките и смели представителки на нежния пол, които без капка притеснение биха експериментирали с всичко, което имат под ръка.

Сигурни сме, че колекцията официални рокли онлайн с една асиметрична презрамка на Ри Би Ди, която е изработена изцяло и само от ярки и наситени тюркоазени пейети и по този начин всяка жена, облекла тези дамски рокли онлайн върху себе си моментално се превръща в русалка! Номер две заслужено получават изключително сексапилните вечерни рокли на ливанската фешън дизайнерка Лара Ахмадаби, до които са се докоснали множество холивудски знаменитости. Те са къси дамски елегантни рокли с дълги ръкави и дантелено деколте, чиято дължина е една педя над коляното.

При тях пайетите са във формата на черни и сиви кръгчета и са много подходящи за парти в дискотека, където всички светлини ще бъдат отразени в тях, а това само по себе си е абсолютна гаранция, че няма да останете незабелязани. И понеже всяко момиче иска да бъде огнена жена, американската марка за продажба на дамски рокли онлайн е разработила своя специална линия страстно червени дамски официални рокли с много секси дълбоко V-образно деколте, тънки презрамки и гол гръб, които целят да показват само най-красивите извивки и части от женското тяло. За жените, които са на мнение, че дамските дълги рокли им допадат повече, отколкото къси, имаме доста добри попадения.

Дизайнерката Вера Янг е сътворила магия, изработвайки синя дълга официална рокля по тялото, която се разкроява едва към своя долен край. Презрамките на тази дамска официална рокля са с тригълна форма, а мънистата са вградени около тях и в зоната под бюста и кръста. Всички нейни дълги официални рокли online са налични в оригиналния й сайт.