Дамски плетени жилетки

By | 21.12.2019

Дамски плетени жилетки

Практичната и стилна дамска плетена жилетка никога не излиза от мода. Тя променя до неузнаваемост образа на всяка дама и лесно се комбинира с рокли и панталони, вписвайки се в почти всеки стил. Затова и дамските плетени жилетки са толкова популярни сред представителките на нежния пол.

Класическа дамска плетена жилетка

Класическата дамска плетена жилетка представлява блуза, изработена от тънък трикотаж с копчета и V-образно деколте. Днес обаче дизайнерите предлагат изключително разнообразни модели – едни повече приличат на трикотажни якета, други на пончо, а в някои колекции можете да срещнете обемни жилетки с едра плетка, жилетки-якета и дори жилетки-палта. Каквито и модни тенденции в облеклото да изберете да следвате, така или иначе не можете да минете без специална дреха като жилетката.

Как да съчетаем дамската жилетка!

Дамските плетени жилетки имат много предимства:

  • Те са комфортни и удобни, запазват топлината добре в студено време;
  • Дамските плетени жилетки не се деформират и измачкват, идеално пасват на фигурата, подчертавайки нейните достойнства;
  • На практика не избледняват и дори след многобройни изпирания запазват устойчивостта на цветовете;
  • Висококачественият трикотаж на дамските плетени жилетки е екологичен, не предизвиква алергични реакции, така че е подходящ за хора, които имат непоносимост към определен вид материи;
  • Добре абсорбират влагата и позволяват на въздуха да преминава през тях, така че се явяват максимално хигиенични.

Както сами виждате, плетената жилетка е идеалната находка за всякакви ситуации в живота на една жена.

Видове дамски плетени жилетки

Традиционната дамска плетена жилетка идеално подхожда на жените, които са любителки на класическия делови образ.

Изключително популярни днес са дамските плетени жилетки, които по дължината си напомнят на дамско палто. Те са удобни, уютни и стилни, и е просто задължително да намерят място в гардероба на всяка уважаваща себе си почитателка на най-новите модни тенденции.

Тънки дамски плетени жилетки

Тънките дамски плетени жилетки, които плътно прилепват към фигурата са подходящи за всякакви ситуации, в които трябва да изглеждате женствени и стилни.