7 вида инструменти, за които майсторите не трябва да се скъпят

By | 20.09.2017

gaechni-kluchoveСъс сигурност един онлайн магазин за професионална и хоби техника, какъвто е този на Войнишки предлага богат асортимент от продукти, като някои от тях могат да се купят и на промоционална цена. Има обаче едно златно правило, майсторите, които си изкарват прехраната чрез работа с различни инструменти, не трябва да се скъпят за тях. Все пак инвестицията им ще се изплати многократно и ще бъдат сигурни, че разполагат с най-доброто за тяхната работа.

 

Под номер едно слагаме, комплект гаечни ключове. Незаменими помощници когато  работите с водопроводни инсталации, работите върху колата си, майсторите нещо с гайки, болтове, винтове с капачки или други резбови крепежни елементи.

 

Незаменими помощници за всички майстори са отвертките. Затова комплект с обикновени кръстати отвертки във всички размери, трябва да бъде на ваше разположение.

 

Класическата бормашина в България още не е отишла в историята, но зад ъгъла вече гледа акумулаторна бормашина, която става все по-функционална, ергономична и с много неоспорими качества. Не е за пренебрегване и ударната бормашина.

 

В златната книга на майсторските инструменти, трябва да се запише и циркулярният трион. Незаменим, когато трябва да режете най-различни материали. Лесно преносим и с множество функции.

 

Малко смекчаваме грандомански идеи за много налична професионална и хоби техника, с една обикновена рулетка. Безценна когато трябва да определите дадено разстояние набързо. Няколко функции в повече са разликата в качеството от обикновените рулетки. Заключването трябва да държи здраво удължената лента на място. Тя трябва да има здрава кука (скоба) в края.

 

Продължаваме да се ровим в инструменти, малки, но златни. Такова е и малкото ножче с чупещо се острие, има и модели ножче с фиксирано острие. Чупещото се острие е гаранция, че за секунди ще можете да имате на разположение, острие, което след като се е захабило, веднага ще бъде заменено.

 

Строители, взехте ли с вас нивелира. Не отивайте на работа без един качествен, модерен и функционален нивелир, който ще може да свърши своята работа по един стандартен и бърз начин. Все пак затова си плащате, нали!