Електрическа сушилка за дрехи в банята

By | 03.04.2017

banq-15Основните предимства

  1. Лесна инсталация. Наистина не се изискват специални умения или познания. Съвременните електрически сушилки в банята се поставят лесно на мястото им, следвайки инструкциите. Всички нужни аксесоари се прилагат с основния модул, включително и крепежните елементи и нищо допълнително не трябва да купувате.
  2. Самостоятелна работа. Вие трябва само да натиснете един бутон, и устройството работи. Някои модели имат регулатори за избор на оптимален режим на отопление. Не е необходимо постоянно да заключвате и отключвате крановете, както при водните сушилни.
  3. Свободата на разположение. Можете да инсталирате вашата електрическа сушилка, където искате. Основната точка – е наличието на контакт. Но с настоящите разширения не е трудно да свържете устройството в стаята.
  4. Ниска производителност на шум. Устройството не излъчва силни шумове, то работи почти безшумно.
  5. Наличието на таймер. Специална система за електронен контрол ви позволява да коригирате не само температурата, но също така и продължителността на операцията на сушене.
  6. Скоростта на сушене. Както се вижда от множество експерименти с електрическите сушилки прането изсъхва по бързо от колкото при водния еквивалент.
  7. Борба с бактериите. Поради равномерно нагряване и изсушаване, устройството се бори и с опасните патогени.

Недостатъците

В действителност, електрически сушилни за дрехи имат и някои ярки недостатъци, които биха могли да повлияят на решението на купувача да се откаже от избора им за неговата баня.

Ние ви съветваме да обърнете внимание на:

  1. Електрическата сушилка леко увеличава цената на сметката ви за електроенергия.
  2. Когато устройството е в експлоатация по-добре го дръжте далече от децата.
  3. Този уред, както с всички електрически уреди трябва да бъдете внимателни. Необходимо е по-високо качество на хидроизолация и топлоизолация за окабеляването, чрез което устройството е свързано към електрическата мрежа.

Все пак много често хората, които са инсталирали електрическа сушилня ту дома, говоря положително за своето потребление на електрическа енергия. Според тях, устройството не се отразява на крайните сметки за електричество, тъй като първият недостатък може да не го взимате пред вид.

Източник: http://banya-bg.com/