Две грешки при планирането на банята

By | 03.04.2017

banq-13С тази статия приключваме поредицата от статии за възможните грешки, които допускаме при планирането на нашата баня. Надяваме се да сме помогнали с тях за успешното планиране на вашата баня. Ето и последните две от тях:

  1. Твърде малка мивка

Изненадващо, но дори и при доста просторни бани често техните хазяи са избрали за тях твърде малки мивки. Като причината за това обикновено се държи на някаква нейна екстра като вграден сензор или на необичайната и конструкция или форма, които пасват на общият изглед на банята. На практика обаче, тези санитарни продукти са нищо повече от от фини, но малко функционални аксесоари.

Стоейки близо до малката мивка, дори и на един човек ще му бъде трудно да извършва обичайните си хигиенни процедури, да не говорим за двойката или пък семейство с деца, които винаги бързат да не закъснеят сутрин на училище.

Правилното действие в случая е:

При една голяма баня е по-добре да инсталирате две отделни мивки, за да направите ежедневните ритуали възможно най-удобни за всички. За малките стаи се препоръчва да се избере една мивка, но достатъчно голяма а също така не отхвърляйте с лека ръка и опцията за двойна мивка.

  1. Сдържана декорация

Ако мислите, че в банята е достатъчно да облицовате пода, тавана и стените и да инсталирате подходящата санитарна техника ние ще ви отговорим: това е само 70% от това, което трябва да се направи в тази стая. В края на краищата, банята – е отделна, често малка, но винаги независима стая, която също може да има свой собствен, уникален образ.

 

В случая определено трябва да:

Направите интериора на вашата баня достатъчно вълнуващ, което да показва вашата креативност. Ние ви препоръчваме да отидете до магазина, за да изберете оригиналнално осветление за работната площ, красиво огледало в рамка или с оригинална форма, текстилни килимчета, контейнери за сапуни, светли завеси за бани и много други полезни и красиви неща.