Мода и модни тенденции през тази година

By | 09.02.2021

мода-2016Мода и модни тенденции през тази година

Вижте кои ще са теченията в модата през следващите 12 месеца.

Нова стилна  прическа

Драстично скъсяване на косата или пък подозрително бързо израстване… Не, не става въпрос за чудо, а просто за… перуки. Да, тази година перуките продължават да са актуални.

Въпреки това, едва ли са подходящи за ежедневието. Запазете ги за специални поводи, където искате всички да приковат възхитени погледи към вас.

 

Рошави вежди

Не става дума да оставите веждите си сключени, а да не изскубвате тези непокорни косъмчета в началото. Ако го направите рискувате да направите очите си визуално да изглеждат по-разделечени. Освен ако не целите това,  може да подстригвате стърчащите косъмчета или да ги заглаждате и фиксирате с гел за вежди.

Бижута в косата

Златни или сребърни верижки, втъкнати в плитките или на пътя на косата, са изключително популярни.

Още повече блясък

През тази година блясъкът ще бъде навсякъде – ноктите, устните, косата, аксесоарите, дори дрехите. Колкото по-блестящо, толкова по-добре.

Навита опашка

Отново косата е на прицел при теченията в мода 2016. Става въпрос за стандартната конска опашка, която в случая се разделя на две и се усуква, така че, когато двете половини се съединят да се навият една около друга. След това просто се закрепват заедно с ластик.

Грим за очите

Сенките, към които тази година гримьорите ще посягат по-често са тези с бронзови отблясъци. Те са добър избор за ежедневието, но са особено подходящи за партита и вечерни мероприятия.

Ноктите

След като манията по гел-лакът може би отмина, време е за акрилните нокти. В зависимост от вашите предпочитания може да се спрете на заострен или квадратен маникюр, както и на цветовете.

Въпреки това, ако е сте с ексцентрично дълги нокти, заложете на ярък тон лак.

Източник: http://ddrom.net/