Хелоуин наближава – а вие готови ли сте с вашия специален костюм?

By | 29.09.2015
хелоуин костюм

хелоуин костюм

Въпреки че събужда горещи дискусии за проамериканското негативно влияние или за това как ние българите собствените си празници не почитаме подобаващо, а сме започнали да копираме западняците, Хелоуин си е вече достатъчно популярен и у нас. Трябва да признаем, че тук подобни дискусии са излишни. В крайна сметка празникът си е празник, а самосъзнанието съвсем друго нещо. По-важната дискусия преди Хелоуин е какъв ще бъде вашият специален костюм тази година. Вие набелязахте ли нещо или да ви помагаме? Не се притеснявайте, имате още време за подготовка, така че вижте нашите съвети за това как да впечатлите всички с уникален и оригинален Хелоуин костюм.

1. Парти костюм
В случай, че ще празнувате с приятели, със сигурност, ви трябва някой супер готин Хелоуин костюм. Добра, но не особено оригинална е идеята с черепи, жената котка, вещица или нещо подобно, комбиниращо приказка на Братя Грим и последните хорър Холивудски изпълнения. За онези от вас, които търсят нещо по-забавно и разчупено, можем да предложим образите на Дракула, на медицинска сестра, на хитра фея и дори на жената пират.

2. Хелоуин аксесоари – задължителни
Дори в реалния живот да се носите малко по-обрано и семпло, и аксесоарите да не са по вашата част, на 31 октомври трябва да забравите за тези свои модни принципи. Сред най-популярните аксесоари за Хелоуин са, разбира се, екстравагантните ръкавици, интересни шапки, които да имитират визиите на известни герои и дори обувки, изразяващи пак дадени исторически личности или филмови персонажи.

3. С деца на Хелоуин
За децата има страшно много предложения, от които можете да се възползвате, за да им угодите на техния любим Хелоуин. Интересно е, че повечето момченца обикновено се спират на супер героите, докато малките момиченца държат на принцесите! Е , за да сте в тон с тях, най-добре си запазете ролята на шут, за да ги забавлявате повече от всякога.

4. За хората, които не могат да понесат помпозността…
Но все пак поискат да отидат на Хелоуин парти…Те винаги ммогат да се възползват от красива или страшна маска. Можете да се движите с обикновени дрехи, но да имате най-важния и достатъчен Хелоуин елемент – маската!