Професионален фотограф за вашата сватба

By | 23.07.2015
Професионален фотограф

Професионален фотограф

Момичета, наскоро се омъжих. В никакъв случай не искам да се хваля или да влизам в обяснителен режим за това, колко е хубаво и колко е важно да се ожените. Нито искам да ви давам зор, знам, че родителите и приятелите ви го правят достатъчно често. Искам да ви споделя на какво станах свидетел само няколко дни след самото събитие. Сватбата мина чудесно. Всичко беше точно, както го бяхме планирали с мъжа ми. Гостите бяха доволни от организацията, от украсата и от храната и питието. Всички се забавляваха ужасно много, направо ни се скъсаха обувките от танци. Напрежението преди самото събитие бе огромно, затова и радостта, че всичко е минало по вода бе два пъти по-голяма. Моето момче бе толкова сладко докато се занимаваше с организацията и въпреки, че е мъж и се старае да се държи хладнокръвно, му личеше колко е развълнуван от всичко, което става.

Вълнението се четеше във всеки един негов поглед за това къде са сложени балоните, кога ще пристигнат цветята и какво ли още не. Отнесох се. Мисълта ми е, че докато подготвяхме всеки детайл около приказния ден, ние стигнахме и до темата с фотографията. „Всяка сватба се нуждае от професионален фотограф”, каза мъжа ми. Аз го погледнах невярващо и се замислих, за какво ни е пък чак професионален сватбен фотограф. Ако има такъв е добре дошло, но нима с тази задача не може да се справи и някой от гостите? Тъкмо ще спестим пари, а и пред близък човек ще се отпуснем много повече. За щастие наш общ познат се занимава именно с това – той е сватбен фотограф. В мига в който разбра, че ще вдигаме сватба, вече бе опаковал фотоапарата си. Снимките от сватбата ни са страхотни. Няма нужда да се спирам около този факт.

Няколко дни след сватбата се срещнах с моя добра приятелка, тя живее в чужбина и не успя да пристигне на сватбения ден. Знаех, че се е оженила само няколко седмици по-рано. Когато поисках от нея да ми покаже снимки за да видя колко прекрасна булка е била, тя се разплака. Аз се смутих. Попитах я какво се е случило? Тогава тя ми каза…на тяхната сватба не е имало сватбен фотограф. Определено се изумих на реакцията и от този факт. Когато обаче ми показа снимките, които носеше в себе си, бях потресена. Единствените снимки от това магично преживяване бяха няколко кадъра с доста лошо качество. За капак никъде не се виждаше цялостната обстановка от ресторанта, какво остава за това да се улови радостта в погледа на всички присъстващи. Тогава си дадох сметка каква ужасна грешка бих направила, ако не бях послушала мъжа си и не бяхме наели професионален фотограф за събитието. Сватбената фотография не е шега работа, доверете се на професионалисти.