Да се спасим от шума и жегите с помощта на външни ролетни щори

By | 02.06.2014
външни ролетни щори

външни ролетни щори

В топлото лято, когато горещините ни създават огромни проблеми и постоянно имаме нужда от охлаждане, ние търсим хладнина и защита от парещото Слънце. Не знам за вас, но при мен е така или поне беше, преди да си купя дограма и външни ролетни щори. Всъщност истинската разлика през лятото направиха щорите, докато разликата през зимата направи дограмата.

Имайки ролетни външни щори, аз не само предпазвам своята дограма, но и намалявам шумовете, които иначе бих могъл да чуя. Пазя дограмата, защото ролетните щори застават на пътя на атмосферните и механичните влияния, които скъсяват живота на всяка дограма, без значение дали тя е дървена дограма, пвц дограма или алуминиева дограма от Стройинвест ООД.

Освен това външните ролетни щори изглеждат добре, така че ще внесете и стилизационен елемент в дизайна на своя дом. С помощта на външни ролетни щори и висококачествена дограма вие ще си гарантирате спокойствие и здрав сън, превръщайки деня в нощ, защото едновременно ще може да се защитите от силната светлина и да блокирате външните шумове, които ви пречат да се насладите на приятен следобеден сън.

Висококачествените външни ролетни щори предлагани на пазара дават възможност за 100% затъмнение, което е страхотна, ако решите да превърнете дома си в мини кино. Аз например имам двд система за домашно кино с 3д телевизор и ми е изключително лесно да се насладя на страхотно филмово изживяване като просто премахна външната светлина, шума и си пусна някой готин 3д филм.

Впрочем висококачествените продукти идват и с гаранция, а ако вземете по-луксозен такъв, най-вероятно гаранцията, която ще получите, ще бъде по-дългограйна от стандартнат.

Модерните външни ролетни щори са красиви

Е, има и грозни модели, но за разлика отпреди няколко години, вече има страхотни дизайнерски решения за външни ролетни, както и всякакви други щори. Можете дори да поръчате щори по собствен дизайн.