Миглопластика във Варна: все по-предпочитана услуга и има защо

By | 20.06.2023

Вижте подробности за процедурата, която ще ви направи по-красиви и ще ви спести време

Миглопластиката е процедура, която става предпочитана от все повече жени и това не е случайно. Тя е изключително ефективна, като в същото време е бърза, безболезнена и се поддържа лесно. Може да прочетете повече информация в следващите редове или на https://myankova.com/migloplastika

Тя представлява прикрепване на синтетични влакна, наподобяващи косъмчета към естествените мигли и по този начин прави погледа по-изразителен. 

Ако се подложите на миглопластика не е нужно да се гримирате всеки ден. Така ще си освободите време за други важни неща и едновременно с това ще изглеждате добре. Звучи чудесно, нали? В нашия салон Lash Boutiqe в град Варна можете да се подложите на миглопластика. Гарантираме най-добри резултати, тъй като сме професионалисти с опит и работим само с качествени материали. 

Видове миглопластика

Класическа или „косъм по косъм“ – при нея върху една естествена мигла се поставя една изкуствена и по този начин миглите стават двойно по-гъсти и изглеждат удължени. 

2 D обем, 3 D обем, мега обем или наричащия се още „руски обем“ – при тази техника върху една мигла се поставят снопчета от изкуствени мигли – различен брой в зависимост от ефекта, който искате да постигнете. Трябва да знаете, че за нея се изискват повече умения от професионалиста, на когото ще се доверите, тъй като е по-сложна за извършване. 

В Lash Boutique сме специалисти в тази практика и можем да я направим по най-добрия начин. 

Времетраене

Средният срок, който издържа миглопластиката след като е направена, е между 6 и 7 седмици. Но на 2-3 седмици е хубаво да се прави поддържка, тъй като естествените мигли растат, а изкуствените падат. 

Специфики и съвети

След като се направи миглопластиката не бива да мокрите очите си, да ходите на сауна, парна баня, море или басейн. Сълзите също са противопоказни, тъй като влагата ще намали ефекта от процедурата. След като минат 24 часа тези ограничения отпадат, но все пак гледайте да не търкате много очите си и бъдете внимателни. 

Относно миенето – като мине един ден то е задължително, за да се отстранят натрупаните замърсявания. Трябва да се прави със специален за целта продукт – шампоан или пяна за мигли. 

Има ли рискове?

Миглопластиката е безопасна и безболезнена процедура, единствената опасност би могла да бъде евентуална алергична реакция към използваните препарати и лепило. Затова ако знаете, че сте алергични към някое вещество, е хубаво да ни кажете предварително, за да обсъдим евентуалните рискове. Като изключим алергиите, друга опасност за здравето ви няма. 

Как протича процедурата?

Първо избирате вида – дали ще е косъм по косъм или ще се слагат снопчета. Първият вариант е за по-естествена визия, а при мега обемът миглите са много изразителни и впечатляващи. 2D и 3D обемът са междинни варианти. 

След като се уточни какво точно искате, пристъпваме към работа. Използваме тънки пинсети и специално лепило, за да залепим новите мигли. 

Резултатът е видим на момента – след ставането от стола веднага ще забележите разликата и ще се почувствате по-добре. И ще усетите, че вече няма да има нужда да слагате спирала преди да излезете навън, нито да ползвате миглоизвивачка. 

За да бъде всичко наред и да сте доволни от услугата е важно индивидуалното отношение. Ние имаме такова към всеки отделен клиент, тъй като са важни спецификите на очите и лицето. Преди да пристъпим към действие, ще направим обстойна консултация и ще обсъдим кой е най-добрият вариант за вас. Разбира се, крайното решение е ваше, тъй като е важно резултатът да харесва на вас. А знаем, че когато една дама се чувства добре в кожата си, другите го усещат и също я харесват – това е неписан закон на природата. 

Подарете си повече красота и самочувствие, доверявайки се на Lash Boutique в град Варна, където правим качествена миглопластика и други разкрасителни процедури.