5 те най-добрите колички за близнаци

By | 19.11.2022
Boby baby market
bobybaby.bg

Публикацията ни за най-добрите двойни колички остава една от най-популярните и до днес и мисля, че знам защо. Ако имате още едно бебе на път и малко дете вкъщи, не оставяте нищо на случайността. Искате да заковате задължителната си екипировка възможно най-скоро, нали така? Хаха!

С наближаването на края на 2022 г. си помислих, че ще е забавно да завършим годината с още от любимите ни препоръки за бебешки колички за близнаци.


А една от причините, поради които двойната количка е толкова необходима, е, че тя ви позволява да напускате дома с малки деца и бебета с много по-малко стрес. Децата ми се родиха с разлика от 4 години, но мога да ви кажа, че все пак се уверих, че количките, които взех, имат стойки за най-възрастния, защото излизането навън винаги, когато можех, беше необходимо за психическото ми здраве.

Като гледаме напред към 2023 г., се надявам, че тя ще включва повече възможности да излизаме навън с нашите бебета.

Детска количка Пасо Добле Момче и момиче колекция 2020

И така, за пътуванията и дори за обикновеното тичане по задачи. Двойните колички правят всичко по-лесно! Всеки, на когото се е налагало да обуздава капризно малко дете, като същевременно носи и бебе, знае за какво говоря. И забравете за близнаците. От това, което чувам, животът с близнаци е невероятен, макар и забързан. Така че майките на две малки деца се нуждаят от най-доброто оборудване, за да опростят нещата възможно най-много!

В тази връзка нека поговорим за нашия поглед върху най-добрите двойни колички за 2023 г., нали?

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ДВОЙНА КОЛИЧКА?

Смятам, че ако имате бебе и малко дете, двойната количка е доста необходима. Нямам личен опит с близнаци, но познавам хора, които имат такива, и двойната количка определено е била част от колекцията им с оборудване.

Комбинирана количка за близнаци S-MAX DOUBLE BLUE


Дори ако имате 4- или 5-годишно дете, някои двойни колички променят правилата на играта. И не е задължително това да е супер широка версия, която не се движи добре по коридорите на магазините. В наши дни има ТОЛКОВА много възможности за двойни колички.

Всъщност се опитах да взема предвид различните типове семейства, които биха имали нужда от двойна количка, и за какво биха я използвали. Така че, надявам се, тук има добър избор за всеки…

Комбинирана количка за близнаци S-MAX DOUBLE PINK