Category Archives: Компютри

Как да рекламираме стартъп онлайн?

Стартъп в съвременния свят е понятие, което все по-често ще чуваме. Какво представлява даден стартъп? Първото важно нещо, което трябва да споделим е, че стартъп и малък бизнес са две различни неща, но много сходни. Често, хора от цял свят ги бъркат, мислейки, че се касае за едно и също нещо. Да, ама не. Можем… Read More »

Геймърски компютър от най-висок клас

Вие сте запален геймър, който обича да прекарва свободното си време играейки любимите си игри, но вашата машина вече не е в състояние да поддръжа всички нови заглавия? В тази статия ще Ви предложим геймърска конфигурация от най-висок клас, с която ще можете безпроблемно да се насладите дори и на най-тежките игри. Нека да започнем… Read More »

Lenovo Thinkpad Tablet 2 N3S25BM – таблет от висок клас

През последните години, в бранша на компютърната техника, се появи марка, която бързо набра популярност и заслужен спечели доверието на потребителите, с качествените си продукти. Това е марката Lenovo. Тази марка, се появи на пазара неочаквано и изведнъж, и също така неочаквано, започна да печели потребителското доверие. Както казах, причината за това е в качествените… Read More »