Category Archives: Услуги

Предимствата на регистрация на офшорна фирма в Кипър

Кипър има много по-силна международна репутация в сравнение с други класически офшорни юрисдикции. Не е в „черния списък“ на световните офшорки. Кипър има подписани споразумения за избягване на двойното данъчно облагане с 60 държави. Финансовите отчети в Кипър се представят в съответствие с международните стандарти. Кипър има една от най-ниските корпоративни данъчни ставки в Европа. Много… Read More »

Неща, които трябва да търсите в компания за уеб дизайн

Едно от най-трудните неща, когато става въпрос за стартиране на сайт за вашия бизнес, е изборът на дизайнер на уебсайт. Тъй като има безброй компании за уеб дизайн, може да е трудно да разберете коя е най-подходящата. Това не е решение, което можете да вземете с лека ръка. Всъщност вашият сайт ще бъде онлайн лицето на вашия… Read More »

Как да създадете уебсайт, който улавя максимален брой потенциални клиенти?

Това е много конкурентен свят. За всяка една нужда на клиентите има много възможности за избор на пазара. Следователно, това прави от съществено значение за бизнеса да проучи всички възможни начини за привличане на максимални възможни клиенти за тях. Един от най-ефективните начини сред страхотните стратегии е да се изгради способен уебсайт. Когато го направите чрез правилната компания за… Read More »