Category Archives: Здраве

Как да се справим с алергиите: Съвети за управление на алергичните реакции

Алергиите могат да бъдат разочароващо и понякога опасно състояние, с което да живеете. Независимо дали имате сезонни алергии или тежка хранителна алергия, да се научите как да управлявате симптомите си и да предотвратявате алергичните реакции е от съществено значение за поддържане на вашето здраве и благополучие. В тази статия ще ви предоставим някои съвети как… Read More »

Брекети – подвижни или фиксирани да изберем?

За красиви зъби и за изправяне на зъбната редица, сега има много различни видове брекети. Какъв вид регулиране на зъбите е възможно? Това зависи от вида и тежестта на несъответствието, възрастта на пациента, личните изисквания и цената на стоматологичното лечение. Изборът на типове брекети: подвижни или фиксирани? Брекетите могат да бъдат здраво в устата или… Read More »

Колко струват зъбните импланти

Зъбните импланти служат като изкуствени корени на зъбите, които са здраво закрепени в челюстната кост. След това към него могат да бъдат прикрепени зъбни коронки, мостове или протези. Терапията се провежда в няколко стъпки: от рентгеновото изображение, през имплантирането на изкуствен корен на зъба до завършената протеза. Отнема между 3 и 6-9 месеца, докато приключи… Read More »