Category Archives: Красота и мода

Миглопластика във Варна: все по-предпочитана услуга и има защо

Вижте подробности за процедурата, която ще ви направи по-красиви и ще ви спести време Миглопластиката е процедура, която става предпочитана от все повече жени и това не е случайно. Тя е изключително ефективна, като в същото време е бърза, безболезнена и се поддържа лесно. Може да прочетете повече информация в следващите редове или на https://myankova.com/migloplastika. … Read More »

4 причини, които правят кожените чанти устойчива инвестиция

Инвестицията в кожена чанта не е свързана само с нейната стилна привлекателност. Te предлагат множество предимства, които ги превръщат в устойчив избор за почитателите на модата. В тази статия ще разгледаме защо е не само добра инвестиция, но и екологична опция. Те са дълготраен и модерен продукт, който отговаря на принципите на устойчивата мода –… Read More »

История на дамските обувки

Дамските обувки имат дълга история, която започва в късния период на 19-ти век, началото на 20-ти. По онова време женските поли често са били вече не толкова дълги, което превръща обувките в съществена част от женския гардероб. Когато фабриките започват да произвеждат масово дамски обувки за жени, произвеждайки стотици чифтове на ден, цените на обувките… Read More »