Category Archives: Красота и мода

Избор на сватбен букет – с какво да се съобразим при избора

Сватбената церемония е едно от най-важните и благоговейни събития в живота на всяка жена. На този ден всеки детайл е важен, включително и добре подбраният булчински букет. Важно е той да е съобразен с всички детайли: стила на роклята и нейния цвят и стила на сватбеното тържество като цяло. И, разбира се, самата булка първоначално… Read More »

Вечерна рокля с цепка

Една от най-секси и смели вечерни рокли е рокля с цепка. Много момичета, равни на известни личности, избират тази опция за себе си, която, между другото, стилистите винаги са смятали за специален шик. Модерни модели вечерни рокли с цепка Известни дизайнери предлагат много интересни решения, сред които всяка жена несъмнено ще избере най-подходящото за себе… Read More »

Ето как да аранжирате мъжки костюм

Никоя дреха в мъжкия гардероб няма да украси мачото, така, както го прави добре подбраният костюм. Не всеки представител на силния пол се облича по този начин, а каноните на стила остават непознати за много представители на силната половина. Съвременните дизайнери се опитват да внесат иновации в имиджа на бизнес костюма, но не всеки харесва… Read More »