Category Archives: Дом и ремонт

От Ремонт на Кухня до Покрива: Пълно ръководство за домашни ремонти

Тази статия предлага пълно ръководство за домашни ремонти, включващо от ремонт на кухня до покрив. Целта е да даде подробни инструкции и препоръки за осъществяване на ефективни и качествени ремонти в дома си. Освен това, статията ще включва информация за необходимите материали и инструменти, както и за техниките и практиките, които трябва да се прилагат… Read More »

Видове подови настилки

Доброто познаване на различните видове подови настилки може да ви помогне да вземете най-доброто решение за вашия дом. Има различни видове подови настилки, от които можете да избирате, включително килими, винилови плочи, ламинати и балатуми. Подови настилки с твърда повърхност върху килим Независимо дали мислите да смените стария си килим или да поставите нов, има… Read More »

Климатични системи Toshiba

Японските компании са всепризнати лидери в производството на сплит климатични системи, които първи пуснаха на пазара. Много технически решения, които са станали стандартни, някога са били разработени в изследователски центрове и въведени в масово производство във фабриките на японски компании. Сега компанията активно промотира посоката на климатиците Toshiba, включително линията SEIYA с ниво на шум… Read More »