Category Archives: Дом и ремонт

Тенденции в модерния дизайн на мебелите за баня

Банята вече не е просто функционално пространство в домовете ни; тя се е превърнала в убежище за релаксация и грижа за себе си.  В резултат на това дизайнът на мебели за баня претърпя значителни промени, за да отговори на изискванията на съвременните собственици на жилища.  В тази статия ще разгледаме най-новите тенденции в модерния дизайн… Read More »

Вертикална планировка – създаване на перфектния ландшафт

Вертикалната планировка е изкуство и наука едновременно. Тя представлява процесът по моделиране на земната повърхност, така че да отговаря на конкретни нужди и желания – от създаване на плоски участъци за строителство до формиране на красиви и функционални ландшафтни зони. В днешно време, когато строителството и градоустройството се развиват с бързи темпове, вертикалната планировка играе… Read More »

Водещите тенденции в строителството и дизайна на сградите в Банско през 2023 година

Банско, разположено в сърцето на Пирин планина, представлява уникален синтез между красотата на природата и съвременните удобства, които предлагат настоящите градове. С привлекателния си зимен сезон и богатото си културно-историческо наследство, Банско е едно от най-предпочитаните места за почивка и живот в България. Специфичните климатични условия в Банско изискват особено внимание при планиране и изграждане… Read More »