Category Archives: Дом и ремонт

Как да изберем добър хладилник с транспортен дефект

Големите домакински уреди са незаменими в къщата на всеки човек. Именно такъв е хладилникът. За съжаление, цената на такива електроуреди днес не е достъпна за всички. Особено ако старият ви хладилник е счупен и все още не сте планирали да купувате нов. В такива случаи можете да се възползвате от възможността и да закупите продукт… Read More »

4 причини да изберете алуминиева дограма за вашите прозорци

Искате нова алуминиева дограма? Колебаете се с колко камери да бъде? Не сте сигурни какво стъкло ще ви свърши най-добра работа? Модерна алуминиева дограма може да се види в почти всеки дом, офис или друго пространство. Каква е тайната на тяхната популярност? Спестяват от топлинни загуби Първото предимство е спестяването от топлинни загуби. Историята на… Read More »

Как да изберете кухненски смесител

Модерната кухня е мечтата на всеки човек, но за да я постигнете, трябва да преминете през няколко етапа. Накратко те са: проектиране на дизайн избор на мебели избор на аксесоари реализация. Важни са не само цветовете, стилът на мебелите и облицовката, голямо значение за една красива модерна кухня са и аксесоарите, в това число неизменно… Read More »