Category Archives: Хоби

Защо поляризираните очила са задължителен аксесоар за риболов

За запаления риболовец успехът зависи от набитото око. Забелязването на риба, дебнеща под повърхността на водата, е изключително важно умение и тук се намесват поляризираните слънчеви очила. Те не са просто модно изявление; те променят играта за рибари с всякакво ниво на опит. Нека се потопим в науката зад това защо поляризираните очила са съществена… Read More »

Идеи за екстремни спортове за авантюристи

Независимо дали търсите тръпка или искате да влезете във форма, екстремните спортове могат да осигурят невероятен начин да останете здрави. От парапланеризъм до зиплайнинг, има много идеи за екстремни спортове за повдигане на приключенския дух. Тези спортове могат да осигурят невероятно усещане за постижение и могат да ви накарат да очаквате с нетърпение да ги… Read More »

Насоки за избор на детски шейни

Предлагаме ви да се запознаете със списъка с препоръки при избора на детска шейна: Купете модел, изработен от качествен материал. Цената може да бъде висока, но безопасността на вашето дете е много по -скъпа за родителя. Изборът на големината на шейната се прави въз основа на възрастовата категория на детето и височината му. Ските е добре… Read More »