Category Archives: Без категория

Какво се разбира под работно облекло?

Работното облекло е всяко облекло, използвано за изпълнение на функции на работа, независимо дали става въпрос за лични предпазни средства, оборудване, необходимо за предотвратяване на професионални рискове, или всякакъв вид униформа, наложена от работодателя или от колективното договаряне. Първоначално работните облекла са търсели хомогенизирането във външния си вид на работниците на една компания, всички с… Read More »

Ползите от хляба с орехи

Ореховият хляб е вкусен и питателен хляб, който има множество ползи за здравето и хранителни вещества. Той е отличен избор за здравословна закуска или като следобедна закуска. Ореховото брашно е универсална съставка с подобрена хранителна стойност. Орехите имат уникална химическа структура, а брашното им има страхотни свойства, които го правят по-универсално брашно за печене. Хранителни… Read More »

Бързи кредити – какво трябва да знаем

Бързите  кредити  са метод за финансиране, предназначен да покрие разходи, които не са били в нашите прогнози и лесен начин да получите бързи пари за дребни проблеми или непредвидени събития. Повреда на автомобила, фактура, която нямаме, покупка или ремонт на уред. Това са разходи, които могат да пристигнат в най-лошия момент от месеца и напълно да разстроят бюджета… Read More »