Category Archives: Без категория

Лични заеми в сравнение с други възможности за заем

Въпреки че личните заеми могат да ви осигурят парите, от които се нуждаете в различни ситуации, те може да не са най-добрият вариант. Ако имате добър кредит, можете да изберете кредитна карта за прехвърляне на баланс с 0% встъпителен ГПР. Ако можете да изплатите салдото, преди лихвеният процент да се повиши, кредитната карта може да… Read More »

Какво се разбира под работно облекло?

Работното облекло е всяко облекло, използвано за изпълнение на функции на работа, независимо дали става въпрос за лични предпазни средства, оборудване, необходимо за предотвратяване на професионални рискове, или всякакъв вид униформа, наложена от работодателя или от колективното договаряне. Първоначално работните облекла са търсели хомогенизирането във външния си вид на работниците на една компания, всички с… Read More »

Ползите от хляба с орехи

Ореховият хляб е вкусен и питателен хляб, който има множество ползи за здравето и хранителни вещества. Той е отличен избор за здравословна закуска или като следобедна закуска. Ореховото брашно е универсална съставка с подобрена хранителна стойност. Орехите имат уникална химическа структура, а брашното им има страхотни свойства, които го правят по-универсално брашно за печене. Хранителни… Read More »