Author Archives: Admin

Предимствата на регистрация на офшорна фирма в Кипър

Кипър има много по-силна международна репутация в сравнение с други класически офшорни юрисдикции. Не е в „черния списък“ на световните офшорки. Кипър има подписани споразумения за избягване на двойното данъчно облагане с 60 държави. Финансовите отчети в Кипър се представят в съответствие с международните стандарти. Кипър има една от най-ниските корпоративни данъчни ставки в Европа. Много… Read More »

Неща, които трябва да търсите в компания за уеб дизайн

Едно от най-трудните неща, когато става въпрос за стартиране на сайт за вашия бизнес, е изборът на дизайнер на уебсайт. Тъй като има безброй компании за уеб дизайн, може да е трудно да разберете коя е най-подходящата. Това не е решение, което можете да вземете с лека ръка. Всъщност вашият сайт ще бъде онлайн лицето на вашия… Read More »

Покупка на автомобил втора ръка – какво трябва да подмените веднага след това?

Закупуването на употребявано превозно средство може да бъде практичен и рентабилен избор, но за да гарантирате дълголетието, безопасността и добрата му работа, има някои компоненти, които трябва да обмислите да смените веднага след покупката. В това ръководство ще ви запознаем с това какво трябва да смените и как да оптимизирате инвестицията си само чрез закупуването… Read More »