Author Archives: Admin

Избор на сватбен букет – с какво да се съобразим при избора

Сватбената церемония е едно от най-важните и благоговейни събития в живота на всяка жена. На този ден всеки детайл е важен, включително и добре подбраният булчински букет. Важно е той да е съобразен с всички детайли: стила на роклята и нейния цвят и стила на сватбеното тържество като цяло. И, разбира се, самата булка първоначално трябва да хареса своя сватбен букет.

Всяко цвете има своя собствена сезонност и трябва да определите кои цветя ще бъде лесно да намерите за датата на вашата сватба. Можете да изберете несезонни цветя, но може да не отговорят на качеството, което очаквате от тях.

След като определите датата на сватбата си, трябва да се свържете със специалист флорист, който ще ви предложи подходящ букет за сватба от сезонни или по-екзотични варианти. Понякога трябва да се договорите за доставката поне месец предварително.

Как да изберем цветова схема и какви са актуалните тенденции при съвременните булчински букети

След като сте избрали цветята, можете да преминете към цветовете.

Защо правим това, след като сме избрали самите цветя?

Тъй като в наше време всяко цвете има огромна палитра от нюанси и сортове и е по-лесно първоначално да се спрете просто на самото цвете, а не неговият нюанс.

Трябва да се съсредоточите върху цветовата гама на сватбената рокля и стила на събитието. Цветарската индустрия, също като модната такава, има свои собствени тенденции и правила. Напоследък са много модерни булчински букети в пастелни нюанси.

Независимо от цветовите тенденции, има няколко вида булчински букети.

Сферичните – изящни, кръгли или полукръгли. Комбинират се перфектно с гръцки и А-силует сватбени рокли.

Букет за сватба във форма на сълза е още една много нашумяла тенденция. Той перфектно допълва пищните рокли, моделите в гръцки стил и А-линията.

Каскадните букети са като малък водопад. Те могат да се съчетаят с всякаква булчинска рокля.

Какъв сватбен букет ще изберете, това зависи също и от вкуса ви. На нежната и крехка булка би подхождал букет в по-нежни цветове. Ако роклята е в по-смела кройка, то тогава може да заложите и на по-ярки нюанси. Важното е да харесвате своя сватбен букет и да му се радвате от сърце.

Как да изберем добър хладилник с транспортен дефект

Големите домакински уреди са незаменими в къщата на всеки човек. Именно такъв е хладилникът. За съжаление, цената на такива електроуреди днес не е достъпна за всички. Особено ако старият ви хладилник е счупен и все още не сте планирали да купувате нов. В такива случаи можете да се възползвате от възможността и да закупите продукт с намаление. Такива са хладилниците с транспортни дефекти. Нека да разгледаме какво да търсим и какви дефекти са приемливи при продажба.

Защо хладилниците се продават с отстъпка?

Преди години стоки с външни дефекти изобщо не се продаваха. Те биваха разглобявани и изхвърляни. Съгласно Закона за защита на потребителите, продавачът е длъжен да предостави качествен продукт без дефекти и в неповредена опаковка. Много се промени днес подходът на търговските организации към стоки, които имат незначителни щети. Всичко зависи и от хладилник цени.

По правило производителят опакова нови хладилници в перфектно състояние. Но външния им вид може да се промени в процеса на такива манипулации:

  • по време на товаро -разтоварни работи;
  • по време на доставка;
  • при съхранение на стоки в склад;
  • по време на проектирането на търговската площ с изложбени мостри.

Забележка! Най-често мини хладилници идват от завода на производителя, първо в голяма база на едро, а след това се доставят до търговските обекти. Следователно неизбежно ще се появят вдлъбнатини, драскотини и драскотини. И такива продукти трябва да бъдат намалени.

Как да изберем добър продукт с намаление?

Важно е да се разбере, че всеки модел големи домакински уреди трябва да е нов. Хладилник с транспортен дефект на намаление поради вдлъбнатина трябва да е напълно функционален. Спестявайки разходи, съзнателно купувате продукт с незначителни външни повреди.

Когато купувате хладилник с намаление поради дефекти във външния вид, препоръчваме да обърнете внимание на следните фактори:

  • нов продукт трябва да има гаранционен срок на експлоатация;
  • вдлъбнатини и драскотини не трябва да има или увреждане на целостта на корпуса;
  • всички рафтове, решетки и тави трябва да са на място и в подходящо състояние;
  • не забравяйте да прегледате стоките визуално, като попитате причината за намалението;
  • ако организирате доставка, тогава преди да завършите покупката, трябва да съставите акт с точно описание на дефектите;
  • не забравяйте да проверите работата му точно в магазина;

В онлайн магазините може да намерите много изгодни електроуреди, в това число и хладилници, които да са по джоба ви. Разгледайте и изберете удачен за вас модел още сега.

Онлайн кредити – лесно и бързо

Онлайн кредитите ви дават възможност за бързо и лесно теглене на пари. Стандартно сумите варират до 1000 лева, но масово теглените са между 40 и 400 лева. Вие избирате какъв да е срокът на заема. Обикновено сроковете са между 5 и 45 дни. Колкото по-бързо го изплатите, толкова по-малка ще бъде вашата лихва. От времето за изплащане на вашия онлайн кредит зависят неговите условия.

Защо онлайн кредит?

Краткосрочните и бързи заеми са добро решение, ако имате финансови затруднения. На всеки от нас се е случвало няколко дни преди заплата да остане без пари. В такива ситуации можете да покриете своите разходи от първа необходимост, а след като получите заплата или приход, да започнете изплащането на своите задължения.

Освен за осигуряване на пари, докато чакате заплатата си, бързите онлайн кредити могат да ви помогнат с плащането на вашите битови сметки (ток, вода, наем), покупка на храна и дрехи от първа необходимост, защо не и да се възползвате от страхотна промоция на продукт или услуга.

Ако не можете да изплатите заема си в указаното време, удължете го. Просто трябва да подадете молба преди първоначалната дата на падеж. По този начин ще запазите своята кредитна история чиста.

Какви са лихвите по бързите онлайн кредити?

Те са стандартни и са в рамките на 20-30% от изтеглената сума. Ако върнете сумата до 5 дни лихвата може да бъде и 5%, което е доста изгодно. Освен това лихвите не се променят в зависимост от пазарните условия, а в зависимост от договора, който сте подписали, така че е добра идея да го прочетете, преди да се подпишете.

Отпускането на кредита, ако сте одобрени, става в рамките на 20 минути. Превежда се по вашата банкова сметка или пък можете да получите парите в кеш, ако отидете в най-близкия офис на фирмата, от която сте взели заема.