Category Archives: Деца

Насоки за избор на детски шейни

Предлагаме ви да се запознаете със списъка с препоръки при избора на детска шейна: Купете модел, изработен от качествен материал. Цената може да бъде висока, но безопасността на вашето дете е много по -скъпа за родителя. Изборът на големината на шейната се прави въз основа на възрастовата категория на детето и височината му. Ските е добре… Read More »

Кои са Монтесори играчките?

Почти всички са чували за възпитателните методи на Мария Монтесори, както и играчките към тях. Все пак, понякога не е напълно ясно точно какво съдържат и как те са от полза на детето, затова в тази статия накратко ще ги представим. На каква основа са изградени? Те са базирани на основата на геометричните фигури. Например,… Read More »

Подходящият бебешки комплект за къпане

Изискванията към комплект за къпане за бебета и деца са много и това определя голямото разнообразие, което се предлага в търговската мрежа и онлайн магазините. Практичността е определяща за него, както и да не предизвика дразнене на нежната кожа на бебето. Съдържанието е различно – ваничка за къпане, шампоан, гъба, кърпа. Разнообразието позволява да се… Read More »