Category Archives: Дом и ремонт

Климатични системи Toshiba

Японските компании са всепризнати лидери в производството на сплит климатични системи, които първи пуснаха на пазара. Много технически решения, които са станали стандартни, някога са били разработени в изследователски центрове и въведени в масово производство във фабриките на японски компании. Сега компанията активно промотира посоката на климатиците Toshiba, включително линията SEIYA с ниво на шум… Read More »

Как да разпознаете качествените бои за стени

Първата стъпка в идентифицирането на висококачествени бои за стени е познаването на характеристиките на качествения продукт. Тези характеристики включват цвят и блясък. Други характеристики, които трябва да търсите, са типът валяк, който ви е нужен и времето, необходимо на продукта, за да изсъхне. Прочетете, за да научите как да разпознавате качествените бои за стени. Ако… Read More »

Какво трябва да знам за монтажа на термопанели?

Слънчевите термични панели са алтернативен източник на топлина във вашия дом. В сравнение с фотоволтаичните панели, те са с приблизително 80% ефективност. Освен това, генерират топла вода вместо електричество. Тъй като термичните панели използват гореща вода за генериране на електричество, те изискват повече поддръжка от фотоволтаичните панели. Прочетете, за да научите повече за термичните панели.… Read More »