Category Archives: Разни

Предимствата на телефоните Nokia

Nokia е една от най-популярните марки в световен мащаб още от времето, когато телефоните тепърва навлизаха на пазара. Емблематичният модел 3310 все още е пословичен със своята здравина и издръжливост, както и с играта на змия, която се самоизяжда. В наши дни телефон Нокиа все още е символ на качество, и в настоящата статия ще… Read More »

Червените рози – символ на любовта

Червените рози се свързват с любовта от хиляди години. Римската и гръцката митология свързват розите с богините Афродита и Венера. Робърт Бърнс написва стихотворение през 1794 г., сравнявайки любовта с червена роза. Докато викторианските времена не приемат публичните прояви на обич, червените рози все пак са се изпращали като символ на любовта. Приключенията на Алиса… Read More »

Да изберем правилните крепежни елементи за автомобили

Сред най-важните части за автомобили са крепежните елементи за автомобили. Когато ги избирате, трябва да имате предвид няколко фактора. Тези фактори включват видове, размери, цена, материали. Ако не сте сигурни как да изберете правилните крепежи за автомобил, прочетете, за да научите повече. Не забравяйте да вземете под внимание размерите на винтовете или болтовете за вашето… Read More »