3 актуални аксесоара в новия сезон

By | 13.12.2017

Имаш нужда от нещо, което да направи обикновената ти дреха необикновена. Искаш съвършено нова визия, при това да си модерна. Предлагаме ти актуални аксесоара за новия сезон – есента, с които да си „по-така“:

  1. Широкия колан – става дума за онези колани тип пояс, които са били актуални преди години. Сега те се завръщат на мода. Коланите в есента са от кожа и твърд плат и колкото по-изчистени са те, толкова по-добре. Подобен аксесоар става акцент на всяка дреха, дори на едната дамска рокля на цветя. Не е нужно да се избира много сложен колан, черният е подходящ аз всяка дреха, както за тъмната, така и за светлата. Ефекта на такъв аксесоар е тънката талия, но не подходящ за по-пълните дами, защото създава обратно усещане.
  2. Ръкавиците – това е задължителният аксесоар: https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/damski-aksesoari/дамски-ръкавици-лиса, който всяка дама обича да има. Те се грижат за ръцете и ефектно допълват външността и силуета. Ръкавиците придават аристократизъм по ръцете на жената, елегантни са и са изработени от фини материи. Наред с това ръкавиците са изработени от красиви материи като камъни, дантели, перли и т.н. Всичко това допълва стила и красотата им. Всеки детайл в ръкавиците допълва усещането за нещо излязло от готически роман. Ефекта на подобен аксесоар е в красотата и изтънчеността им. Те подхождат идеално, както на панталон с костюм, така и на пола. Според правилата дължината на ръкавиците изисква и дължина в размера на ръкава. Така например за по-късият ръкав е подходящ по-къс размер на ръкавици и обратното.
  3. Плетени гети – именно за калцуните става дума, тъкмо онези, които бяха хит и през 80-те. Тях си виждала още в миналата година, но сега са повече от хит в модата. Няма начин да не ги добавиш към модните си аксесоари. Ако в миналия сезон пропусна, то сега е момента да ги имаш. В случай, че умееш да плетеш, сега е момента да създадеш свои творения и уникални модели. В настоящия сезон гетите са прекалено дълги, достигат такива размери, че да покрият тока ти. Ефекта на подобен аксесоар е, че топлят и се грижат за краката в студените дни. Недостатък на калцуните е усещането за пълнота. Така, че по-едрите дами трябва да забравят за тях.