Защо наех фирма за почистване в София?

By | 17.09.2018
почистване

почистване

Неотдавна се прибирах до родния си град, който е извън столицата и се срещнах с някои приятелки от детството, които се бяха омъжили там и бяха решили да останат да живеят там за постоянно. Заговорихме се с едната и тя с подигравателен тон ми разказа как сестра ѝ, която живее в чужбина и има две деца, решила да наеме човек, който да ѝ помага с домакинството. Беше удивена, че една жена не може да се справя сама с нещо толкова елементарно.

Признавам си, стана ми неудобно и си замълчах, че аз също използвам фирма за почистване в София. Наясно съм, че няма нищо срамно в това да се довериш на фирма за почистване в София, която да те отменя в домакинството, но точно в този момент почувствах, че ако изрека нещо подобно, все едно ще призная, че не мога да се справям с отредените ми от обществото женски задължения.

По-късно обаче се замислих, че в това, че се доверявам на фирма за почистване в София, която да прави дома ми едно по-уютно и приятно място, няма нищо лошо. И че фактът, че избирам подобна услуга за себе си и семейството си, не ме прави по-малко жена от всички останали.

Днес с гордост заявявам, че съм редовен ползвател на фирма за почистване в София и това е едно от най-добрите решения, които някога съм взимала. И ще ви кажа няколко причини за това:

  1. Вече не се караме със съпруга ми кой ще пусне прахосмукачка и на кого е дошъл ред да чисти тоалетната. Също така, когато детето реши отново да намаже дивана с крем против подсичане, не изпадам в ужас как ще махна петната, защото зная, че човекът, който идва да чисти, използва перфектните препарати за целта.
  2. Вкъщи е осезаемо по-чисто и това си личи. Прозорците са чисти, плочките са наистина добре почистени, а не лепкави, както често се случва след моето чистене, печката свети, хладилникът също. Личи си, че всичко е пипнато от професионалист.
  3. Имам време за себе си и близките си. Да, напълно е нормално човек да изка подобно нещо и няма нищо срамно в това. Когато почивам през уикенда, не се притеснявам, че ще го прекарам в тупане на килими и миене на прозорци. Просто защото съм спокойна, че съм намерила някого, който да ме отмени, докато аз активно се наслаждавам на полагащото ми се свободно време.