Мода и модни тенденции 2016

By | 09.02.2016

мода-2016Какво ще бъде на мода през 2016

След като приключиха всички теми за актуалното през 2015 г. е време да започнем отначало – но за 2016 г.

Вижте кои ще са теченията в модата през следващите 12 месеца.

Нова прическа

Драстично скъсяване на косата или пък подозрително бързо израстване… Не, не става въпрос за чудо, а просто за… перуки. Да, тази година перуките продължават да са актуални.

Въпреки това, едва ли са подходящи за ежедневието. Запазете ги за специални поводи, където искате всички да приковат възхитени погледи към вас.

Бижута в косата

Златни или сребърни верижки, втъкнати в плитките или на пътя на косата, са изключително популярни.

Грим за очите

Сенките, към които тази година гримьорите ще посягат по-често са тези с бронзови отблясъци. Те са добър избор за ежедневието, но са особено подходящи за партита и вечерни мероприятия.

Ноктите

След като манията по гел-лакът може би отмина, време е за акрилните нокти. В зависимост от вашите предпочитания може да се спрете на заострен или квадратен маникюр, както и на цветовете.

Въпреки това, ако е сте с ексцентрично дълги нокти, заложете на ярък тон лак.

Рошави вежди

Не става дума да оставите веждите си сключени, а да не изскубвате тези непокорни косъмчета в началото. Ако го направите рискувате да направите очите си визуално да изглеждат по-разделечени. Освен ако не целите това,  може да подстригвате стърчащите косъмчета или да ги заглаждате и фиксирате с гел за вежди.

Повече блясък

През тази година блясъкът ще бъде навсякъде – ноктите, устните, косата, аксесоарите, дори дрехите. Колкото по-блестящо, толкова по-добре.

Навита опашка

Отново косата е на прицел при теченията в мода 2016. Става въпрос за стандартната конска опашка, която в случая се разделя на две и се усуква, така че, когато двете половини се съединят да се навият една около друга. След това просто се закрепват заедно с ластик.

Източник: e-drehi.com