За бързо затопляне – конвектори Adax

By | 07.11.2018


За да си осигурите необходимата топлина през студените дни, ние ви препоръчаме конвектори Adax. За тях е характерно, че работят безупречно и имат висока енергийна ефективност. Това са важни показатели като се има предвид високата цена на тока.

Предлаганите модели са красиви, изчистени, елегантни, което им позволява да се впишат във всеки интериор. За да направите правилния избор на конвектор е добре да не гледате само дизайна, а и мощността на нагревателя, вида на термостата. За определяне на необходимата мощност на електрическия отоплителен уред трябва да се знае каква площ ще затопля и каква е топлоизолацията на помещението. Добрата топлоизолация позволява да се ползват уреди с малка мощност.

Конвектори Adax са напълно безопасни. Датчикът подава сигнал за всеки появил се проблем. При попадане на случаен предмет конвекторът се изключва. Ползват се с добри отзиви сред потребителите, защото работят не само ефективно, но и безшумно. Освен това не се променя и състава на въздуха поради факта, че затоплянето става на основата на естественото движение на въздуха. Топлият въздух излиза през горните отвори на уреда, а студения навлиза през долните, затопля се от нагревателя и излиза нагоре. Монтираният в корпуса термостат предпазва уреда от прегряване. Това позволява уреда да работи без да се наблюдава и да се поддържа зададената температура.

За да сте улеснени в избора на конвектори Adax в интернет има много онлайн магазини, които ги предлага. Каталозите им са изпълнени с голямо разнообразие по отношение на модели, мощност, дизайн. Имайте предвид, че за да се радвате на тишина при работа на уреда, е необходимо да закупите уред с електронен термостат, защото механичния е свързан с шум, който се дължи на механиката.

Предложенията на конвектори Adax са различни варианти – стационарни и мобилни. Стационарните имат това предимство, че с монтирането им под прозореца всъщност не отнемат от свободното пространство. Мобилните могат да се ползват за всяко помещение, което трябва да се затопли – това пък е тяхното предимство. Голямото разнообразие на конвектори Adax ви дава възможност да се снабдите с точния за вас вариант в зависимост от помещението, за което е предназначен и съобразен с вашия бюджет.