Защо търсенето на скринове е толкова голямо

By | 11.09.2018


Скриновете са удобни и практични мебели, които се предлагат на пазара в голямо разнообразие. Заради многото чекмеджета и възможността да се съхранят много вещи в тях, те все повече присъстват в обзавеждането на дома. Изработват се от различни материали – масивно дърво, чам, ПДЧ. Тези от ПДЧ са много практични и се почистват лесно. Скриновете от масивно дърво са особено красиви и предпочитани от ценителите на естествената красота.

Предлаганите скринове са различни модели в зависимост от броя на чекмеджета, височина, наличие на открити рафтове и някой дизайнерски модели. Различните размери – височина и широчина, позволяват потребителя да открие точния размер за свободното място в стаята или коридора.

Интерес за клиентите представляват тези видове, които са с различни по ширина чекмеджета. Те са предпочитане заради възможността да се съхраняват различни вещи в тях и така сортирани, нещата лесно се откриват. Любителите на нестандартните мебели предпочитат скринове с рафтове и секретни чекмеджета. Предлагат се както открити рафтове, така и такива с вратички. Всички видове са предназначени за съхраняване на различни вещи – спално бельо, чорапи, дрехи, различни битови принадлежности. Някои от чекмеджетата с малки размери се използват за съхраняване на документи, а други – за лекарства. На рафтовете се поставят книги, чаши, сувенири и други малки неща в зависимост от желанието на собственика. Горната част обикновено се използва като поставка за телевизор.

При избор на скрин обърнете внимание на чекмеджетата – те трябва лесно да се отварят и в затворено положение да са добре прилепнали към корпуса. Огледайте добре и дръжките – това е много важно, защото те трябва да са много удобни за отваряне и затваряне. Определете мястото, където желаете да поставите новата придобивка. Това се налага за да знаете какво търсите – размер, модел, цвят. От правилният избор зависи оформянето на издържан интериор.

За да намерите вашия желан модел е добре да разгледате каталозите на различните онлайн магазини, в които изобилства от предложения за скринове. Много е важно при избора да се съобразите с интериора на помещението, в което ще поставите новата мебел. Необходимо е да се съобразите с форма, размери, цвят за да се впише скрина в оформения вече интериор.