Битумни керемиди за студено време, вятър и сняг

By | 29.01.2019

bitumni-keremidiНяма как да избирате битумни керемиди за градска среда и да ги вземете само като защита от студа и вятъра. Когато обаче районът, в който строите нова къща, вила, къща за гости и т.н., е по-висок като географско разположение, там падат повече количества валежи през годината, можете да разчитате на битумни керемиди с профил за такова време.

 

Обикновено когато избирате битумни керемиди, те са означение според предназначението им. Тоест няма как да търсите конкретен модел и с конкретни характеристики, и да попаднете на нещо друго, просто защото всеки отделен вид има конкретно предназначение. Да, има и общи модели, които са широко приложими, но когато търсите модел за зона с по-неприятни атмосферни условия през цялата година, тогава няма смисъл да се насочвате към тях.

 

Битумните керемиди за студено време, вятър и снеговалежи са подсилени като структура, направени са с добавeни материали към основата, които подсигуряват цялостта на керемидата. Подсилената структура засяга както основата, така и повърхността, а начините за монтаж зависят както от самия модел на шинглите, така и от ъгъла под-който следва да бъдат поставяни.

 

Основните предимства на шинглите за по-неприятни годишни климатични условия са свързани както генерално със самите битумни керемиди като такива, но и с някои специфики.

 

Дълготрайност и лесен монтаж – задължителен за съвременното строителство.

 

Лека конструкция с доказани резултати в дългогодишен план.

 

Вариация при избора на форми, като някои подсилени битумни керемиди се правят конкретно в една форма, заради спецификата

 

Избор от атрактивни цветове, които могат да се избират в зависимост от околния пейзаж или застроена среда.

 

Издръжливост на ултравиолетови лъчи.

 

Издръжливост при снеговалежи, влажно време, силни ветрове, студен климат. Сигурност за покрива на жилищното пространство, което следва да построите.